13 Haziran 2012 Çarşamba

Facebook a kayıt olma

Facebook büyümeye devam ediyor. Facebook'a nasıl kaydolacaksınız? Nasıl kayıt üye olunur? İşte bunların tüm cevapları...

Facebook Kaydol - İşte Adım Adım (Kayıt Ol - Üye Ol) Anlatım
Facebook dünyanın en popüler sosyal paylaşım sitesidir. Türkiye dahil olmak üzere internet kullanıcıları büyük bir çoğunluğu facebook ile online resim ve video paylaşımı yapmanın yanısıra sohbet yaparak zaman geçirmektedirler.

Popüler paylaşım sitesine yani Facebook'a nasıl üye olabilirim?
Facebook kayıt olmak aslında çok basit. Sizler için aşağıda örnek bir resim hazırladık. Aşağıdaki resmi inceleyiniz ve gerekli alanları cevaplayarak kaydol düğmesine tıklayınız.



Öncelikle Facebook sitesine giriniz. Giriş için tıklayın.


facebook kayıt olma
  1. Sitede yukarıdaki resimde görüldüğü gibi boş olan yerleri doldurunuz. Daha sonra KAYDOL butonuna tıkladığınızda kayıt işlemizin gerçekleştirilecektir.
  2. Üye olduktan sonra üyeliğinizi aktif etmeniz için, kayıt olurken girmiş olduğunuz mail adresinizi açarak, facebook'un göndermiş olduğu maili açın ve aktifleştirme linkini tıklayıp üyeliğinizi aktifleştiriniz.
  3. Facebook üyeliğiniz tamamlanmıştır. İsterseniz facebook hesap ayarlarından şifrenizi ve profil bilgilerinizi değiştirebilirsiniz.
Not: Güvenlik gereği msn şifrenizden farklı bir şifre kullanmanızı tavsiye ederiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder